マーラ連邦社会主義人民共和国
249:
↑
:2014/10/06 03:17
When burning and giving the woman to the goat, living, the uncle of garbage had fallen from beer.
Therefore, a wife is beaten to death on the pyramid of a Japanese horseradish, and isn't an ant changing a pension wisely in order to make it struck by lightning in three days?
I tried to want to be tired with loving.
It dies in a brothel and God throws at a lascivious visitor aiming at the garlic ramen noodles of a chocolate flavor.
省
250:
↑
:2014/10/06 03:29
He bought the medicine of the muscles eaten on the hips.
As for the thing whose head of me is amusing, a father gets dead-drunk urine in a trench.
If the baby of a dog who is crying is struck on a rock, even if it will make him into 火炙り, I do not understand him.
The younger sister came out from father's stomach, and he was smoking tobacco, after eating his younger brother's shoes.
It is out of order. Dog fresh egg Desert precipitous cliff Art of conversation The vast universe
Fluid love view Illogical permanent chicken thermometer Mysterious successive-victories billionaire World sacred miracle uniform law flower happy society
Supreme Truth Sect fundamentalism extremists Uninvestigated dishonest act Omniscience and omnipotence Soul optical experience Morning urination
251:
↑
:2014/10/06 03:42
If licked the saliva which the woman took out there, brushed one's teeth on my hot mother's milk, the younger sister's school swimming suit for
swimming was worn, urination was carried out to the dejection and excitement did not cool down, the head and the wrist of 婆 were cut off, and it burned in the bathroom, and threw away into the mountain.
It raged suddenly, out of fear, it was incontinent with the dejection and the spasm was caused as it was, and from the mouth, the bubble was blown and it fainted.
The uncanny laughing voice was able to be heard from the man's heart.
I killed her, and stole and ate a brain just because I loved her.
The hips which remained, and the meat of the breast were buried to the floor, and urine was leaked from on the.
Seeing the exhaust stack of a large-sized special motor vehicle, erection did not stop, but since my friend's penis was unavoidable, by men, it became stark nakedness, and it embraced each other, and took out urine to the anus.
252:
↑
:2014/10/06 03:58
として[発酵した/母親脂肪の胃があまりに腐敗した魚の死体]--それは悪臭を放ちます。
それは銃殺で、遊んで、持っている農民が、テレビで銃および若い少女を笑うを持ちましたが、人はその後鉱山を踏みつけて、彼の手と足を失いました。
精神的に、双子の芽の中の障害者の美は私の排泄物を食べるために作られました。膣は包丁で突き刺されました。また、血液は噴出され、飲まれました。
酔っていた私は健忘を行い、美少女をレイプしました。
省
253:
↑
:2014/10/06 04:09
ぷふふ、おもしろい。
次に生きている老人が私をトウモロコシ・ボールと呼ぶ(急いで)ので 気管 -- また、それは切断しました。
オリンピック大会(金メダル)恐らく、それは確実でしょう。
大きな、私の婆's、身体のより低い半分は盗まれました、ごみ捨て場の中で放棄を使用した少年は逮捕されました、状態と報復への反逆を計画するというチャージは判断されました。また、それは課しました、の上で、国事犯として死によって放つ罰を開きます。
我が国で、陛下の家臣であるサムライの大量殺戮を行なう場合、街角中のエンペラーおよび芳香性の醤油と共に、それらの身体を焼くこと、それは嬉しく、食べました。
特に芽腰(最も高い)の中の若い美の肉、それはおいしい。
したがって、私が食べた時、巣箱は私の発生を実行しました。あはははは
254:
↑
:2014/10/06 04:44
お兄さんの陰茎を見たい私は、下着姿のお兄さんの股間を糞と唾で汚し、そして嫌がるお兄さんを笑って見ながら自慰しました。
知人の会社の上司の叔父の隣の老人夫婦の飼い猫の餌は、腐った魚の死骸の糞と唾と尿を醗酵させて、そこに醤油と砂糖を加え、汚い肉の酸っぱい汁で味付けして、カラスの目玉を焼いたら、私は憤慨しました。
妹の肛門に蛇を詰めたら、ショックで嘔吐しました。そうしないと私たちが勃起できないからです。だから共産主義者の阿婆擦れ女教師には秘密文書を読ませてから痛め付ける。
友人が私に資本主義的な嫌がらせされたらしいので、私の彼氏が私の陰茎を切り取り、飼っている毒蜘蛛の餌にしますわよ!って脅迫文を贈りました。それから友人の彼女は喜んで私の彼氏の奴隷になった。
省
255:
↑
:2014/10/06 04:55
今度から政府の新しい法律として、満15歳以上の男性は年間約3000億j、私の口座に振り込みなさい。さもなければ、私はソ連にミサイルを撃ってスターリンの大バカ野郎の死体に脱糞します。
寝言がうるさい無職の親父の口に大量の黒光りして艶のある、電気コードみたいな触覚を生やした虫の死骸を放り込み、そして首だけ切り落として持ち去り、塩漬けにしたら、朝食で出しましょう。これで健康になり、寿命が延びます。
浮浪者の男の陰茎は、非常に小さくて短く、皮が被ってるので剥けておらず、卑猥なる動画を見せると、15秒で射精しました。でも私の陰茎は巨大化し過ぎたために、彼の肛門には入りません。
高級外国製蒸留酒と間違えて、猫の小便の飲んで美味いと叫ぶ男を逮捕して、政治犯として公開銃殺刑に処した。
省
256:
↑
:2014/10/06 05:14
偉大なる毛主席同志は、昨夜の議会で米帝傀儡政権の反政府ゲリラの支配下で恐怖の日々を過ごす台湾人民に同情し、無慈悲なる解放すると宣言されました。
偉大なる毛主席同志は、軍を派遣し、反政府ゲリラを懲罰せよ!と命じられました。そして台湾人民は同じ中華民族として、偉大なる永遠の革命指導者に統治されて喜ばしさを共に有し合おうと呼びかけられました。
西側の邪悪な価値観に誘惑された俗物の大脳を洗浄して、偉大なる永遠の革命指導者の功績を称賛するべきだと大合唱し、模範的な労働者には勲章が授与されます。
省
257:
↑
:2014/10/06 05:45
汚い蛆虫を鍋に入れて、泥水で煮込み、ガソリンで焼いたら、犬の赤ん坊を生きたまま茹でろ!これで毒キノコを混ぜ合わせ、泡が出たら汁を腐っている魚にかけて揚げろ!そしてデブなババアのウンコとゲロを漬け込め!
その生臭い蛇の卵を猿に食わせたら、下痢が止まらなくなる。だから贅肉だらけの腹を死ぬまで何度も殴り続け、頭を蹴り飛ばせ!今日は試合終了予定時間が早過ぎる!絶対におかしい!だから妹の水着を履いて女装するのが超大好き過ぎて死にたい!
あそこら辺の店は、超最悪だ!まず外観はボロくてゴミまみれで汚いし、店内は煙草と腐った食材と店員の体臭で臭過ぎる!それから変な音楽と店員の怒号と罵声が飛び交っていて煩いし!
省
258:
↑
:2014/10/06 06:03
だから私はやっていない!やっていないったらやっていない!ってんだろ!ブチ殺すぞボケ!死にてぇのかアホンダラァ!さっさとラーメン食って寝ろ!私をピンクポルノになんか出しやがって!私は女優じゃない!
だから言っただろ!神なんか死ねばいいって!何でアメリカの汚マエ等に言われなければならねんだよ!!このクソッタレのゲス野郎め!
いちいちうるさいんだよ!黙れ!私のことを裏で悪口言われてる違いないんだと思うぞ!気持ち悪いゴミガキかよ!石で汚マエの脳みそグッチャグッチャに潰す!ウー、ワン!!
■査定・保険・見積
■
前のページ
■
次のページ
■
最初から読む
■
最新10件
■
返信する
■